• Uus

Aabits. Aabitsa töövihik.

8,00 €
Maksudega

Anne Kloren ja Kriste Kald

Tallinn : Mixi Kirjastus, 2018

Aabits, 111 lk. : ill.

ISBN: 9789949970773

Töövihik, 71 lk. : ill.

ISBN: 9789949970780

Heas korras kahes köites aabits ja töövihik.

Kogus

Uue kooliaasta alguseks on valminud uus aabits, mille on koostanud teenekas pedagoog, paljude õpikute ning töövihikute autor, Jüri Gümnaasiumi õppedirektor Anne Kloren koos illustraator Kriste Kaldiga.

Anne Kloren on aastaid töötanud klassiõpetajana, koostanud mitmeid ainepõhiseid õppematerjale ning osalenud ka varasemate aabitsate koostamisel. Oma kogemustele tuginedes on ta aga järjest enam tundnud vajadust veidi teistmoodi aabitsa järele, mis lisaks sellele, et õpetab nii tähti tundma kui ka lugema, suunab loetud tekste mõtestama ning avardab laste arusaamist ümbritsevast elust.

Uus aabits järgibki üldõpetusliku ja teemapõhise õppe põhimõtteid. Lisaks sellele, et tähti tutvustatakse meid ümbritsevate esemete, nähtuste jmt kaudu, aitavad ka aabitsa lugemispalad õpilastel vaadelda elukeskkonda ja tajuda selle mitmetähenduslikkust. Lugema õppimiseks pakutakse mõnusaid lühikesi naljalugusid, mille üheks peategelaseks on populaarne koolipoiss Juku, kuid naljakaid juhtumeid on kirja pandud ka loomade ja lindude elust. Ei puudu mõistatused, vanasõnad, kõnekäänud ja anekdoodid, mis lisaks mitmetähenduslike tekstide mõistmisele tutvustavad õppuritele igapäevast elu.

Kloren, Anne
1 Ühik