Ühiskondliku toitlustamise ökonoomika

2,00 €
Maksudega

Aino Siimon

Tartu : Tartu Riiklik Ülikool, 1976

267 lk. : ill.

Pehmeköiteline heas korras kasutatud raamat.

Kogus

Raamatus selgitatakse ühiskondliku toitlustamise osa ja tähtsust NSV Liidus, samuti iseloomustatakse põhilisi ühiskondliku toitlustamise arenguetappe meie maal.

Raamatu alajaotustes käsitletakse ühiskondliku toitlustamise planeerimist, ühiskondliku toitlustamise ettevõtete tootmisprogrammi ja käivet, toormaterjali ja materiaal-tehnilise otstarbega esemetaga varustamise planeerimist, kapitaalehitust, töö ja palgafondi planeerimist, käibekulusid, omahinda ja hindade kujunemist ühiskondliku toitlustamise ettevõtetes. Raamatu viimastes peatükkides käsitletakse finantsplaaniga seotud küsimusi.

Siimon, Aino
1 Ühik